Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Архив "Стажове и стипендии" / Презентация на „Лятна предприемаческа програма” (Summer Entrepreneurship Program – SEP) - 15.12.2014, 19 ч.

   

13.12.2014

 

SEP

 

От името на програма „Младите лидери на България”, бихме искали любезно да ви поканим на презентация по компонент „Лятна предприемаческа програма” (Summer Entrepreneurship Program – SEP). Презентацията ще се състои на 15.12.2014 от 19.00 часа в зала 400 и ще предостави подробна информация относно самата програма, критерии и процес на кандидатстване.

 

Компонент „Лятна предприемаческа програма” предлага краткосрочно (без кредит) обучение за 20 студетни от всички акредитирани български университети, следващи редовно втора, трета, четвърта година и/или магисър. Пет седмичното интензивно обучение по предприемачество, бизнес и развитие на лидерски умения ще се проведе през лятото на 2015 година. Участниците ще имат възможността да се обучават във водещи американски бизнес университети и да общуват с местни предприемачи, бизнес лидери, професионалисти и студенти. Избраните участници ще получат пълна стипендия, която изцяло покрива разходите по този компонент. Краен срок за кандидатстване: 1 февруари 2015 година.

 

Надяваме се да заинтересоваме вас и вашите колеги и ще ви очакваме на 15.12.2014 г. от 19.00 часа в зала ..... За повече информация може да посетите интернет страница http://www.iie.org/en/Programs/Bulgarian-Young-Leaders-Program/SEP или да се свържете с нас на имейл: bylp@iie.оrg