Начало / Университетът / Факултети / Факултет по класически и нови филологии / Новини / Плащане на СЕМЕСТРИАЛНИТЕ ТАКСИ за летен семестър 2021...

   

СРОК: 05 януари - 28 февруари 2021 г.

 

Във връзка с продължаващата епидемична обстановка и отпадането на плащането на каса в СУ, кампанията в СУСИ за плащане на СЕМЕСТРИАЛНИТЕ ТАКСИ и за летен семестър на 2020/2021 учебна година се удължава - до 28.02.2021г. и ще бъде достъпна от студентския профил. При нея се използва системата за разплащане на ePay/EasyPay.

При такова плащане отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка и присъствено записване. Записването в отдел "Студенти" на студентите, отговарящи на общите изисквания и платили чрез СУСИ, става без да е необходимо присъствието на студента. Заверката на студентската книжка се осъществява в срок до две седмици от началото на семестъра (съгласно заповед РД 19-80/11.02.2020 г.).

За извършване на плащането операторът Ипей АД начислява съответни такси.

Кампанията не важи за приетите от летен семестър на 2020/2021 уч. г. Студентите могат да заплащат семестриалната си такса чрез СУСИ за втори и всеки следващ семестър на следването си.

 

Подробна информация

При проблеми, свързани с плащането чрез СУСИ, моля обръщайте се към администраторите на СУСИ за Вашия факултет.

 

Годишни такси за учебната 2020/2021 г.

При проблеми, свързани с плащането чрез СУСИ, моля обръщайте се към администратора за СУСИ на ФКНФ на адрес: l.robertovitch@uni-sofia.bg

 

ВАЖНО!!! ЗАПИСВАНЕТО на студентите за летен семестър на учебната 2020/2021 по електронен път във Факултета по класически и нови филологии ще приключи на 28 февруари. След тази дата на всички незаписани студенти ще бъдат прекратени студентските права след като бъдат отстранени.