Начало / Университетът / Факултети / Факултет по класически и нови филологии / Новини / Плащане на семестриални такси чрез СУСИ

   

Плащане на семестриални такси чрез СУСИ – 2018/2019 уч. г., летен семестър, редовно и задочно обучение

  • Стартира кампанията за плащане на семестриалните такси за редовно обучение за летния семестър на 2018/2019 учебна година.
  • Кампанията ще бъде достъпна от студентския профил в СУСИ в периода 21 януари - 22 февруари 2019 г.
  • Кампанията за задочно обучение продължава до 31 януари 2019 г., като плащането на такси през студентския профил ще остане възможно и след тази дата, до края на кампанията за редовно обучение, но студентите задочно обучени трябва да имат предвид, че крайният срок за тяхното записване в отдел "Студенти" е 31 януари и плащането след тази дата е на тяхна отговорност и не им гарантира записване.

За плащане чрез СУСИ се използва системата за разплащане на ePay/EasyPay. За извършване на плащането операторът Ипей АД начислява съответни такси.

При такова плащане отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка. Остава необходимостта от записване в отдел "Студенти".

 

Забележка: Кампанията не важи за новоприетите от този летен семестър студенти. Те трябва да заплатят семестриалната си такса по някой от останалите възможни начини.

 

 

 

Подробна информация

 

При проблеми, моля обръщайте се към

администратора за СУСИ на ФКНФ - l.robertovitch@uni-sofia.bg