Начало / Университетът / Факултети / Факултет по класически и нови филологии / Новини / Филологът в дигитален формат - международен уебинар

   

„Филологът в дигитален формат“- международен уебинар

 

 

 

На 22 февруари 2021 госина Факултетът по класически и нови филологии и Научно–образователният и културен център ал–Фараби на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ съвместно с партньори от Казахския национален педагогически университет „Абай“ организират международен интерактивен уебинар на тема: „Филологът в дигитален формат“.

 

Целта на уебинара е да създаде информационна и дискусионна платформа за научните, теоретични и приложни аспекти на методологията на преподаване на чужди езици, обучение на филолози, овладели дигиталния формат на онлайн платформата за обучение и подобряване на процеса на преподаване на чужди езици . Поканени са да участват учени и специалисти, работещи в областта на езиковото и междукултурното образование и лингвистика в страните от Централна Азия и Европа.

 

Научни доклади ще изнесат: проф. Мадлен Данова, Софийски университет и проф. Забира Ешимбетова, Казахски национален педагогически университет „Абай“.

 

Най–сърдечно каним студенти, докторанти, колеги от Софийския университет и от други български университети и научни институти да вземат участие във форума.

 

Връзки за свързване с онлайн семинара ще бъдат изпратени на 21 февруари 2021 г. на всички лица, които са заявили участие до тази дата като слушатели на

 

е-mail: kazakhcentersu@gmail.com

 

Работни езици: английски, руски, казахски езици

 

Място: онлайн, платформа ZOOM

 

Време: От 10 часа до 12 часа /българско време

 

Онлайн семинар „Филологът в дигитален формат“

 

Място: онлайн, платформа ZOOM

 

Време: 22. Февруари 2021 г. от 10 часа до 12 часа /българско време

 

Адрес на платформата: https://zoom.us/j/93796261808?pwd=REpVbEtxUzgvcEw3MTlhRzJWQVdCUT09

 

ID: 937 9626 1808

 

Парола: 237704

 

 

 

 

 

е-mail: kazakhcentersu@gmail.com

 

Работни езици: английски, руски, казахски езици

Място: онлайн, платформа ZOOM

Време: От 10 часа до 12 часа /българско време/