Начало / Университетът / Факултети / Факултет по химия и фармация / Новини / Архив'2017 / Плащане на семестриални такси чрез СУСИ – летен семестър, редовно обучение, учебна 2016/2017 г.

   

Уважаеми студенти РЕДОВНО обучение,

И за летния семестър на 2016/2017 учебна година възможността за плащане на семестриалните такси чрез информационната система СУСИ се предлага, вече като постоянна алтернатива на досега съществуващите начини. При нея се използва системата за разплащане на ePay/EasyPay.

При такова плащане отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка. Остава, обаче, необходимостта от записване в отдел "Студенти".

Възможността не важи за новоприети студенти от летен семестър на 2016/2017 уч. г. - те трябва да заплатят семестриалната си такса по някой от съществуващите досега начини. В частност студенти, завършили ОКС "Бакалавър" в СУ и имащи бакалавърски профил в системата, не могат да го използват за плащане на такса за ОКС "Магистър" - за това е необходимо да имат магистърски профил, който ще получат след заплащане (по друг начин), записване и въвеждане в СУСИ.

Плащането на семестриалните такси чрез СУСИ за редовно обучение ще бъде в рамките на кампания, достъпна от студентския профил, в периода 6.-28. 02. 2017 г. За извършване на плащането операторът Ипей АД начислява съответни такси.

 

Забележка: Кампанията е видима и за студентите задочно обучение, но те не трябва да я ползват, т.к тяхното записване е приключило.

Подробна информация

При проблеми, свързани с плащането чрез СУСИ, моля обръщайте се към Мария Такева, администратор на СУСИ за Факултет по химия и фармация на е-mail: maria.takeva@gmail.com