Начало / Университетът / Факултети / Биологически факултет / Архив / Архив 2020 / Анкета на Junior Researcher Programme по проучване за индивидуалните различия в мисленето и вземането на решения

   

От 2019 г. екип от международни студенти, ръководени от д-р Николай Рачев от ФФ, работят по проект към програмата Junior Researcher Programme.

Проектът е свързан с индивидуалните различия в мисленето и вземането на решения.

Проектът е одобрен от етичните комисии на Софийския университет и на Университета на Торонто. Изготвен и т.нар. "регистриран доклад" (registered report), който е одобрен от списанието European Journal of Psychological Assessment.

 

Проектът събира данни. Целевата група са студенти. Проучването се изпълнява онлайн и продължава приблизително 30 минути. Участниците, попълнили проучването, могат да участват в томбола с подаръчни ваучери. Преди самото проучване, потенциалните участници получават подробна информация за участието си, а след края – допълнителна информация за целите на проучването.

 

Участието е анонимно и доброволно. Във всеки един момент участниците могат да се откажат от участие. Проучването не е свързано с COVID-19.

 

Линк към проучването: https://tinyurl.com/studydecisionmakingBg