Начало / Университетът / Департаменти / Департамент по спорт / Записване за спорт (график на спортовете)

   

ЗАНИМАНИЯТА ПО СПОРТ СТАРТИРАТ ОТ 27.02.2017 Г.

САЙТ ЗА ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ: http://sport.uni-sofia.bg/

НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ПРОМЯНА НА СПОРТА ПРЕЗ УЧЕБНАТА ГОДИНА.

Успешна спортна и здрава учебна година!

Спортувайте, докато сте млади!

ГРАФИЦИ И БАЗИ ПО СПОРТОВЕ

Аеробика - Заниманията се провеждат в спортен салон № 2 в Биологическия факултет.Тренировките на отбора по аеробика и мажоретния състав се провеждат по едно и също време.
Баскетбол
Волейбол
Джогинг и лека атлетика
Джудо - ВАЖНО! - Заниманията се провеждат в спортен салон № 2 в Биологическия факултет.
Йога - анкета - Заниманията по йога ще се провеждат в ЦЕНТЪР "Св. Св. Константин и Елена" на ул. Любен Каравелов 42! www.konstantinielena.com
Каланетика - Заниманията се провеждат в спортен салон № 2 в Биологическия факултет.
Карате - Заниманията се провеждат в спортен салон № 2 в Биологическия факултет.
Кинезитерапия - Необходим документ за студентите, ОСВОБОДЕНИ ОТ СПОРТ ПО ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ: Медицинско удостоверение за здравословно състояние.
Крикет - Крикетът се играе от два отбора като всеки тим има по 11 играчи. Играе се на поле с формата на овал, а в средата на игралното поле се намира пътечка (pitch), на чиито два края са поставени 2 уикета (вратички). Играта е разделена на 2 части, като в първата единия отбор е в нападение, а другия в защита. Във втората част двата отбора разменят позициите си – от атакуващ отборът става защитаващ и обратното за другия.
Мажоретен състав - Заниманията се провеждат в спортен салон № 2 в Биологическия факултет. Тренировките на отбора по аеробика и мажоретния състав се провеждат по едно и също време.
Народни танци - Заниманията се провеждат в НЧ "Природа и наука-1938", ул. "Цар Самуил" № 86
Паневритмия - Паневритмията се определя като „нова форма“ - между танца и гимнастиката. Тя е лесна и приятна за изпълнение, дори и от тези, които не само не обичат да спортуват, но и движението изобщо.
Пилатес - Система от упражнения за разтягане и за сила. Тя укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие и прави фигурата по-стройна. Методът "Пилатес" наподобява йога.
Плуване - Заниманията се провеждат в басейна на Техническия университет, София.Студентите идват в спортния комплекс в точно определеното време за съответния час. Влизането в басейна е организирано от преподавателя. Закъснели не се допускат за часа. Задължителна екипировка: джапанки, бански, плувни шапки.
Самоотбрана - Заниманията се провеждат в спортен салон № 2 в Биологическия факултет.
Спортно катерене
Стречинг йога - Заниманията по стречинг йога се провеждат в ЦЕНТЪРА ПО КИНЕЗИТЕРАПИЯ във ФНПП.
Тае бо - Тае-бо е фитнес система, комбинация от бойни изкуства (таекуондо, бокс, карате) и аеробика. Концентрация, сила, самоконтрол, енергия, грация, дисциплина са само част от думите, които описват тае-бо като спорт. Заниманията се провеждат в спортен салон № 2 в Биологическия факултет.
Тенис
Тибетска гимнастика - Заниманията се провеждат в спортен салон № 2 в Биологическия факултет.
Туризъм
Фехтовка
Фитнес за жени
Фитнес за мъже
Фитнес за отборите
Футбол - Представителният ФУТБОЛЕН отбор на Университета приема студенти, преминали през детско-юношески школи на футболни клубове от цялата страна и такива състезаващи се във "В" АФГ или окръжните групи.За информация:доц. д-р Георги Игнатов - треньор на отбора (120 стая на Ректората)
Хандбал
Шахмат
АКО ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ ИЛИ ЗАБЕЛЕЖИТЕ НЕРЕДНОСТИ, МОЛЯ ПИШЕТЕ В АНОНИМНАТА ПОЩЕНСКА КУТИЯ, НА ИМЕЙЛА ИЛИ ЕЛАТЕ В ДЕПАРТАМЕНТА ПО СПОРТ В РЕКТОРАТА.

имейл: sport_su@abv.bg

Анонимна пощенска кутия

ПРИЕМНО ВРЕМЕ