Начало / Университетът / Департаменти / Департамент по спорт / График

   

ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ ЗА СПОРТ

https://susport.herokuapp.com/

Моля първо прочетете инструкциите.

Записването се осъществява както от компютър, така и от телефон.

ВАЖНО!

ЗАНИМАНИЯТА ПО СПОРТ ПРЕЗ ЛЕТЕН СЕМЕСТЪР ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ НЕПРИСЪСТВЕНО С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПЛУВАНЕ, ТУРИЗЪМ, ДЖОГИНГ, ФУТБОЛ И ТЕНИС!

МОЛЯ СЛЕДЕТЕ ОБУЧЕНИЕТО НИ В ПЛАТФОРМАТА "МУДЪЛ", КАКТО И МАТЕРИАЛИТЕ, КАЧЕНИ В ПАПКА "СПОРТ У ДОМА". ЗА ВЪПРОСИ КЪМ ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ, МОЛЯ ПРОВЕРЕТЕ ТЕХНИТЕ КОНТАКТИ В САЙТА НИ!

Спортувайте, за да сте здрави!

Организация на учебните занятия - моля прочетете!

ПРИЕМНО ВРЕМЕ НА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ

 

 

НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ПРОМЯНА НА СПОРТА ПРЕЗ УЧЕБНАТА ГОДИНА.

Успешна спортна и здрава учебна година!

Спортувайте, за да сте здрави и пълноценни!

 

ГРАФИЦИ И БАЗИ ПО СПОРТОВЕ

Аеробика, каланетика и мажоретки - Заниманията се провеждат нa Стадион "Академик", кв. Гео Милев (до зала "Асикс Арена")
Баскетбол - Заниманията се провеждат в Спортен комплекс "Академик", жк "Гео Милев", до зала "Фестивална".
Волейбол - Заниманията започват от 12.10 Провеждат се в спортенн салон № 1 в Билогическия факултет.
Бойни спортове и джудо - Заниманията се провеждат в Спортен комплекс "Академик", жк "Гео Милев", до зала "Фестивална".
Йога, Кросфит, пилатес - Заниманията се провеждат в 8 блок, спирка ж.к. "Дървеница" с автобус 88, 413 и спирката преди УНСС в Студентски град с автобус 280.
Кинезитерапия - Заниманията се провеждат в Ректората и в 8 блок - Студентски град.

Сформират се групи по кинезитерапия при гръбначни изкривявания (изправителна гимнастика)!

ВАЖНО!!! Записването за дисциплината Спорт - Кинезитерапия за студенти със здравословни проблеми (гръбначни изкривявания, травми и заболявания на опорно-двигателния апарат, неврологични заболявания, заболявания на сърдечно-съдовата, дихателната, храносмилателната и отделителната система, заболявания на обмяната на веществата като затлъстяване и диабет, гинекологични и онкологични заболявания) става в Центъра по кинезитерапия, График за записване! Ректорат.!Необходими документи: Медицинско удостоверение за здравословното състояние.За информация: ас. Гергана Деспотова - кинезитерапевт gdespotova@uni-sofia.bg

Лека атлетика и кондиционна подготовка - Заниманията ще се провеждат на комплекс "Бонсист", Студентски град.
Мажоретен състав - Заниманията се провеждат в Спортен комплекс "Академик", жк "Гео Милев", до зала "Фестивална".
Народни танци - Заниманията се провеждат в НЧ "Природа и наука-1938", ул. "Цар Самуил" № 86.
Плуване - Заниманията се провеждат в басейна на стадион "Академик" - 4 км, зад Стопанския и Философския факултет. Влизането в басейна е организирано от преподавателя. Закъснели не се допускат за часа. Задължителна екипировка: джапанки, бански, плувни шапки.
Спортно катерене - Заниманията се провеждат в Ректората, Стената, над Паричния салон.
Тенис - Заниманията се провеждат в Студентски град, Бонсист, Тенис кортове "Barocco sport".
Тенис на маса - Заниманията се провеждат в Спортния комплекс на Техническия университет.
Туризъм - първо занимание - в седмицата от 12.10.2020 г. според графика в деня и часа. Сборен пункт: езеро "Ариана", до Орлов мост, от 26.10 - кв. Симеоново, последна спирка на авт. 67.

ЗАПИШЕТЕ СЕ НА ТУРИЗЪМ! В ПЛАНИНАТА НЯМА КОВИД 19!

Фехтовка - Заниманията се провеждат в Спортен комплекс "Академик", жк "Гео Милев", до зала "Фестивална".
Фитнес за жени - Заниманията се провеждат в 52 блок, Студентски град.
Фитнес - Заниманията се провеждат във фитнес зала на ул. "Брегалница 70". Провеждат се занимания и за отбора по сноуборд.
Футбол /футзал - Заниманията се провеждат на стадион "Академик", жк. "Гео Милев" (с автобус №72), и С-К Барокко, Студентски град.
Футбол / изкуствен терен

ВАЖНО!

Представителният ФУТБОЛЕН отбор на Университета приема студенти, преминали през детско-юношески школи на футболни клубове от цялата страна и такива състезаващи се във "В" АФГ или окръжните групи. За информация: доц. д-р Георги Игнатов - треньор на отбора (120 стая, Ректората)".

Представителният отбор - футзал набира жени за тренировки и за участие в студентски турнири и първенства. График за провеждане - сряда и петък от 17.30 до 19.00 ч. на спортен комплекс Бонсист, Студентски град (до УНСС). Треньор на отбора гл. ас. д-р Николай Стайков. Email: nikolaistaikov@abv.bg

Хандбал - Заниманията по хандбал не се провеждат, но ако има желаещи да участват в състезания, трябва да се обадят в Департамента по спорт.
Шахмат - Заниманията се провеждат в НСА "Васил Левски" - Студентски град, в сградата "Закрити спортни съоръжения", над кафето до видеозалата. На шахмат могат да се записват само студенти, които притежават коефициент Ело.

СТУДЕНТИ, КОИТО СА ПРОФЕСИОНАЛНИ СПОРТИСТИ В ДАДЕН СПОРТ, МОГАТ ДА СЕ ЗАПИШАТ ДИРЕКТНО В ПРЕДСТАВИТЕЛНИЯ ОТБОР НА СУ "СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"! МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С ПРЕПОДАВАТЕЛЯ ПО СПОРТ.

 

имейл: sport_su@abv.bg ; secretary@sport.uni-sofia.bg

 

АКО ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ ИЛИ ЗАБЕЛЕЖИТЕ НЕРЕДНОСТИ, МОЛЯ ПИШЕТЕ В АНОНИМНАТА ПОЩЕНСКА КУТИЯ, НА ИМЕЙЛА ИЛИ ЕЛАТЕ В ДЕПАРТАМЕНТА ПО СПОРТ В РЕКТОРАТА.