Начало / Университетът / Бургаски филиал на Софийския университет / Стани част от общността на бургазлии, завършили Софийския университет "Св. Климент Охридски"

   

30.05.2023

 

 

135 години след основаването си Алма Матер разкри филиал в Бургас. По този повод и защото зад всяка успешна инициатива стоят успешни хора, Филиал Бургас полага основите на своеобразен алумни клуб за изграждане на общност от бургазлии, завършили или в момента обучаващи се в Софийския университет “Св. Климент Охридски“. Целта е да споделяме, да обменяме опит и идеи, да изграждаме съвместно академизма в нашия град.

За да станете част от общността, която ще се стреми да подпомогне създаването и укрепването на една по-широката университетска общност е необходимо да попълните следния формуляр – Формуляр за присъединяване към Алумни клуб – Филиал Бургас.

Почти четвърт милион души са завършили висшето си образование в Софийския университет. Най-старото висше училище в България се гордее с възпитаниците си. Сред тях са учени, писатели, учители, преподаватели, журналисти, юристи, изследователи, държавници и хиляди хора, които извън светлината на прожекторите допринасят за развитието не само на България, но и на много други държави.

 

2fedc105e92b16f495e441d90cf8e839