Начало / Студенти / Новини / Философияда 2017 - Афитос, Халкидики, Гърция

   

Срок за заявяване на участие: 20 март 2017 г.

 

Университетът в Белград (Сърбия) организира за трета поредна година международен балкански турнир по седем традиционни игри - футзал (за жени и мъже), волейбол (за мъже и жени), баскетбол, тенис на маса, шах, дебат и викторина (Quiz). Тази година ще вземат участие Философските факултети на университетите в Сплит, Осиек, Марибор, Никшич, Скопие, Нови Сад, Крагуевац, Косовска Митровица, Наисус и за първа година е поканен да участва Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Философияда (Filosofijada) 2017 ще се проведе от 27 април до 3 май в Афитос, Халхидики, Гърция. Престоят в хотела за периода е 120 евро на човек, като организаторите от България ще се опитат да намерят част от финансирането. Срокът за заявяване на участие е 20 март.

Има само едно условие за участие - участниците да са студенти и/или докторанти на Философския факултет, Факултета по класически и нови филологии и Факултета по славянски филологии на Софийския университет. Този турнир се осъществява с цел забавление, затова не е необходимо участниците да са професионални играчи или играчи с опит.

 

За записване, въпроси и допълнителна информация, може да ни пишете на:
students-ff@phls.uni-sofia.bg

 

Може да проверите също и страницата на събитието на домакините организатори във Facebook, като напишете в търсене наименованието "Filozofijada - Filologijada 2017 - Afitos" или цъкнете на линка https://www.facebook.com/events/1240447466016603/permalink/1358403610887654/,
където ще откриете снимки от хотела, мястото на хотела, както и постоянно обновяване на новата информация за турнира и организацията.