Начало / Новини / Новини и събития / Договор за партньорство между Софийския университет и Ah-Ahliyya Amman University и Българо-йорданската камара за икономическо сътрудничество

   
Договор за партньорство между Софийския университет и Ah-Ahliyya Amman University и Българо-йорданската камара за икономическо сътрудничество

Деканът на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ доц. Теодор Седларски подписа договор за партньорство с Ah-Ahliyya Amman University и Българо-йорданската камара за икономическо сътрудничество.

Официалното събитие се проведе в йорданската столица Аман на 11 април 2018 г. в присъствието на председателя на парламентарната група за приятелство с България в йорданския парламент, председателя на комисията по висшето образование и почетния консул на Йордания в България и председател на Българо-йорданската камара за икономическо сътрудничество д-р Хасан Барамауи.

2

Тържественото събитие беше широко отразено от йорданските медии в светлината на академичното сътрудничество и връзките между двете страни.

На съпътстващите срещи бяха обсъдени съвместни инициативи и реализацията на предстоящи проекти.

7
9