Начало / Новини / Научни прояви / Дванадесето издание на научната конференция за студенти и млади учени "Екологията начин на мислене"12

   

Срок за подаване на заявките за участие: 31.03.2020 г.

 

На 9 май 2020 г. ще се проведе дванадесетото издание на научната конференция за студенти и млади учени "Екологията начин на мислене"12, организирана от Биологическия факултет на ПУ "Паисий Хилендарски".

 

Право на участие в конференцията тази година ще имат не само студенти, но и докторанти и млади учени, като формата на участие за студентите е само и единствено под формата на доклад. Докато за докторантите и младите учени (само за научни разработки) се допуска участие и под формата на постер (размер А1), след консултация с организационния комитет.

Целта е да се предостави възможност на студентите да говорят пред аудитория и да развият своите ораторски умения. Времето за представяне на докладите е 12 мин. + 3 мин. време за въпроси (общо 15 мин.).

 

Желаещите да участват в конференцията е необходимо да попълнят формуляра за участие от нашия уеб сайт (http://web.uni-plovdiv.bg/ecology/ENM/) и да го изпратят на е-мейл enm_pu @ abv.bg не по-късно от 31 март 2020 г.
Taкси правоучастие не се заплащат!

 

Традиционно успоредно с конференцията се организира и фотоконкурс “Природата в кадър” за най-добри природни снимки, направени в България. (Само за студенти и докторанти). Формуляр за участие - фотоконкурс .

Също традиционно на конференцията ще ви срещнем с работодатели в областта на екологията и биологията, които ще ви запознаят с възможностите за стажове, практики и бъдеща работа при тях!

 

За най-добрите доклади и снимки са осигурени привлекателни награди, както и три от научните доклади ще бъдат наградени с възможност да публикуват в научното списание Ecologia Balkanica (SJR2018=0.103) без да заплащат публикационна такса (след положителни рецензии).

За повече информация за формите на участие и начините за регистрация посетете нашият web site: http://web.uni-plovdiv.bg/ecology/ENM/ или нашата Фейсбук страница: https://www.facebook.com/ENMPU/

 

ПЛАКАТ