Начало / Новини / Конкурси / Конкурси за административни длъжности / Архив / Софийският университет “Св. Кл. Охридски” обявява свободна позиция за длъжността Инспектор в Сектор Прием на студенти – отдел “Образователни дейности”

   

Срок за кандидатстване: 30 октомври 2012 г.

 

Изисквания към кандидатите:

1. Висше образование образователно-квалификационна степен “бакалавър” или “магистър”.

2. Придобит професионален практически опит в администрацията е предимство

3. Компютърна грамотност.

4. Владеене на английски език на работно ниво е предимство.

5. Работа в екип, инициативност и комуникативност.

Инспекторът администрира дейности по приема на студенти по реда на българските граждани. Дава информация за условията за прием и обучение. Участва в кандидатстудентски и информационни борси, както и в подготовката на кандидатстудентски справочник за образователно-квалификационните степени “бакалавър” и “магистър”. Поддържа информацията на уеб страницата на СУ. Подпомага изготвянето на справки и статистически сведения за приема на студенти. Познава и ползва нормативните документи, свързани с дейността.

Подробна длъжностна характеристика ще бъде предоставена на одобрените по документи кандидати.

Условия на труд:

Трудов договор с 6-месечен изпитателен срок.

Всички други условия по Кодекса на труда.

Необходими документи: автобиография със снимка и копие на диплома за висше образование се изпращат до 30.10.2012 г. чрез https://www.jobtiger.bg, https://www.jobs.bg или на адрес: Софийски университет “Св. Кл. Охридски” бул. “Цар Освободител” № 15, София 1504, стая 108, тел. 02/987-36-34.

На интервю ще бъдат поканени само одобрените по документи кандидати.