Начало / Новини / Календар / Първи "Форум на кариерното развитие" в Стопанския факултетна Софийския университет

Стопански факултет (бул. "Цариградско шосе" 125, бл. 3)

На 31 май 2016 г. в двора на Стопанския факултет на Софийския университет ще се проведе първия "Форум на кариерното развитие" във факултета. Той се организира от новосъздаения Кариерен център на факултета в партньорство с клуб "Спектър".

Участието във форума дава възможност на работодателите и студентите да осъществят личен контакт. Стопанският факултет е водеща институция в страната и региона на Балканите за обучение и изследвания в областта на икономическите и управленските науки, а според „Рейтинг на университетското икономическо образование в България”, изготвен от Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси, завършилите Софийския университет са най-предпочитаните кадри от страна на работодателите.

Повече информация: тук

feba_careerforum_summer2016_reference

Форумът ще се проведе с благотворителна цел, за набиране на средства за подобряване на средата, в която се обучават студентите от Стопанския факултет при Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Събраните средства ще се използват за изграждане на съвременни пространства за споделена работа (co-working spaces) на студенти и преподаватели и обособен административен блок за обслужване на студентите.