Начало / Новини / Календар / Награждаване на участниците в конкурса „Малки изследователски грантове в подкрепа на местните общности“

Заседателна зала 1, Ректорат

На 20 април 2022 г. от 11:00 ч. в Заседателна зала 1 на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе церемония по награждаването на кандидатите, получили финансиране в рамките на първата конкурсна сесия „Малки изследователски грантове в подкрепа на местните общности“ (Community Research Awards). Конкурсът се проведе пилотно в България в периода ноември 2021 г. – януари 2022 г. в рамките на международния проект UniverCity, в който Софийският университет е водещ партньор на организации от Румъния, Италия и България.

В събитието ще вземат участие ректорът на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ – проф. дфн Анастас Герджиков, заместник-министърът на иновациите и растежа – г-жа Карина Ангелиева, ръководителите на отличените проекти, техните наставници и екипът, работещ по проект UniverCity. Представителите на наградените проекти ще представят идеите си и дейностите, които предстои да извършат, както и значимостта им за развитието на местните общности.

Церемонията по награждаването на получилите финансиране проекти е предназначено за разпространение на резултатите от проект UniverCity, подкрепен от програма Еразъм+ на Европейския съюз по договор № 2020-1-BG01-KA203-079271-KA203-HE-33-15.10.2020.

ПРОГРАМА