Начало / Новини / Календар / Катедра „Стопанско управление“ на Стопанския факултет на СУ ще награди студенти за високи академични постижения

Конферентна зала, Ректорат

На тържествена церемония Катедра „Стопанско управление“ на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Кл. Охридски“ ще награди студенти от бакалавърската програма по стопанско управление, отличени за високи академични постижения.

Събитието ще се състои на 25 май 2015 г. в 16.00 часа в Конферентната зала на Ректората на СУ.

Стопанският факултет е водеща институция в страната и региона на Балканите за обучение и изследвания в областта на икономическите и управленските науки.

Според Рейтинга на университетското икономическо образование в България, изготвен от Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР), завършилите Софийския университет са най-предпочитаните кадри от страна на работодателите. В други класации през последните години Стопанският факултет на Софийския университет неизменно е на първо или второ място сред най-добрите икономически академични институции в България.

В официалната рейтингова система за висшите училища в България за 2010 и 2012 г. Стопанският факултет заема първите места в направленията "Администрация и управление" . В класацията за 2014 г. Стопанският факултет е първи в направленията „Икономика“ и „Администрация и управление“ сред българските държавни университети.