Начало / Новини / Календар / "Каква Европа искаме" - публична дискусия с с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни и Председателския съвет на ЕП

272-ра аудитория

На 21 ноември 2017 г. от 16.30 часа в зала 272 в Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе публична дискусия на студенти и млади хора с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни и Председателския съвет на ЕП. Организатор на събитието е Информационното бюро на Европейския парламент в България (http://www.europarl.europa.eu/bulgaria/bg/).
Основна цел на дискусията е публичното обсъждане на актуалните теми от дневния ред на Европейския съюз и тяхното представяне през погледа на българските младежи. Присъстващите ще имат възможност да изразят своите виждания и очаквания, свързани с бъдещото развитие на европейския проект, както и да отправят своите въпроси към Антонио Таяни и ръководителите на парламентарните групи в Европейския парламент.
Повече информация за събитието ще бъде публикувана на страницата на Информационното бюро на Европейския парламент в България, а регистрационната форма за участие в събитието може да откриете тук: http://bit.ly/TheEuroYouthVoice.
Можете да се регистрирате за участие до 12.00 ч. на 19 ноември 2017 г. или да потвърдите присъствие на invitations@apraagency.com или на телефон (+359) 2 981 41 90.
Поради засилени мерки за сигурност участниците в дискусията трябва да заемат местата си в залата половин час преди събитието.

145