Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Финанси, инвестиции и финтех" / Впечатляващ интерес към курса „Бизнес етикет и мултикултурна комуникация“

   

11.05.2022

 

С модул „Презентационни умения“ стартира курсът „Бизнес етикет и мултикултурна комуникация“ към магистърската програма „Финанси, инвестиции и финтех“ в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Лектори са международният консултант по бизнес етикет и протокол Кристина Крънчева и журналистът от БНР с над 20-годишен опит в сферата на маркетинга и комуникациите Катя Василева. Двете заедно са автори и водещи на подкаста за личностно и кариерно развитие на БНР 257 podcast.

BEMK-2

Целта на дисциплината „Бизнес етикет и мултикултурна комуникация“ е да развие комуникационните умения на студентите, да ги въведе в света на бизнес етикета, да ги запознае с елементите на добрия стил, да им помогне при представянето им в делова среда и в развитието на важните лидерските качества и умения като кураж, увереност, проявяване на уязвимост, решителност.

BEMK-1

Както и в 257 podcast, така и в дисциплината, която водят в Стопанския факултет, Катя Василева и Кристина Крънчева залагат на оригинален подход в преподаването, акцент върху интригуващи примери от практиката, изявено участие и интерактивност от страна на студентите по време на обучението, което доведе до впечатляваща обратна връзка, засилване на любопитството и интереса на курсистите още при първото занятие.