Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Финанси, инвестиции и финтех" / Гл. ас. д-р Божидар Недев взе участие в научния семинар на Университета по приложни науки в Бремен

   

14.06.2021

 

Гл. ас. д-р Божидар Недев изнесе доклад на тема „Пазарните аномалии и ефекта на инерцията“ (Market Anomalies and Momentum Effect) в рамите на икономическия изследователски семинар DTX research talks на Университета по приложни науки в гр. Бремен (Hochschule Bremen, City University of Applied Sciences). Запис на доклада (на английски език) може да намерите тук.

nedev hsb png

Гостуването се осъществява в рамките на установеното партньорство между Стопанския факултет и Университета по приложни науки в гр. Бремен. От немска страна д-р Уве Староске е гост-преподавател в Стопанския факултет, като до момента е водил лекции по Макроикономика I – 2 част и Икономика на труда на студентите от спец. Стопанско управление с немски език (Немска програма).

Гл. ас. д-р Божидар Недев е преподавател в катедра Финанси и счетоводство, академичен отговорник на Немската програма и ръководител на магистърските програми „Финанси, инвестиции и финтех“ и „Финанси и банково дело“.