Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Катедри и Академичен състав / Катедри / Икономика / Преподаватели - Катедра Икономика / Проф. д-р Теодор Седларски / НОВО от проф. д-р Теодор Седларски / Кариерен форум 8.0 на Стопански факултет и Филиал - Бургас на СУ „Св. Климент Охридски“ дава възможност за срещи с водещи компании

   

12.04.2024

CareerForum2024

 

За втора поредна година Стопанският факултет организира кариерен форум във Филиала на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ в гр. Бургас. Събитието се провежда в сътрудничество със Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ (Alumni Club), Филиала на СУ в гр. Бургас и Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации – гр. Бургас, с подкрепата на община Бургас. Тазгодишното издание на кариерния форум е под наслов „С поглед в бъдещето“.

Кариерният форум в гр. Бургас ще бъде открит официално на 17 април, сряда, от 10:30 часа в Културен дом „НХК – Бургас“. В продължение на два дни – 17 април, сряда и 18 април, четвъртък между 10:00 и 16:00 часа в изложбената площ на „НХК – Бургас“ всеки заинтересован ще може да се срещне с кариерните щандове на следните участващи компании и институции:

  • Schwarz IT Bulgaria
  • Experian
  • Management Financial Group (MFG)
  • TehnoLogica
  • Telus Bulgaria
  • Viva Credit
  • Национална агенция за приходите
  • Britanica

С изложбени щандове ще бъдат представени също така Филиалът на СУ в гр. Бургас, както и Стопанският факултет на СУ. Всеки заинтересован ще може да получи информация за предлаганите специалности, възможностите за кандидатстване, както и професионалната реализация.

Входът е свободен за всеки, който има интерес да посети събитието и да разбере от първо лице за предлаганите кариерни пътеки от страна на бизнеса, търсените знания и умения, както и предлаганите условия и възможности.

Сред посетителите на форума ще бъдат ученици от партниращите на Стопанския факултет гимназии в гр. Бургас. Това са Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации и Търговската гимназия.

Кариерният форум на Стопанския факултет на СУ в гр. Бургас включва също така и четири семинара под формата на разговор с бизнес лидери - „Leader Talks“:

- на 17 април, сряда, от 12:00 ч. в лекционната зала на „НХК – Бургас“ ще може да се срещнете с Пенчо Добрев, ръководител на отдел AI and Data;

- на 17 април, сряда, от 14:00 ч. в лекционната зала на „НХК – Бургас“ ще може да се включите в сесия на екип от компания TechnoLogica на тема: „Добри практики за разработка на SPA приложения с .NET“;

- на 18 април, четвъртък, от 12:00 ч. ще се проведе семинар с Дамян Илиев, финансов мениджър в Experian Bulgaria;

- на 18 април, четвъртък, от 14:00 ч. ще може да се срещнете с Мартин Топалов, специалист изследване на данни (data scientist) в Management Financial Group Bulgaria.

Не пропускайте да се възползвате от интригуващите възможности на кариерния ни форум в гр. Бургас.

Очакваме Ви с нетърпение!

 

CareerForum2024-3
CareerForum2024-1