Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Услуги за студенти / Новини / Целодневен „business case competition“, организиран от IQVIA, който ще се проведе на 22. май

   

30.04.2024

 

Възможност за участие в целодневно „business case competition“ събитие, организирано от IQVIA, което предоставя възможността за платен стаж. Датата на събитието е сряда, 22-ри май, 2024г.

IQVIA е глобална консултантска компания в сферата на фармацевтичната индустрия, която предлага атрактивни условия на работа спрямо стандартите в България и дава обширни възможности за кариерно развитие на млади таланти. (https://www.iqvia.com/)

По време на събитието участниците ще могат да разберат повече за IQVIA и фарма консултантството, след което те ще имат около 4 часа да работят по бизнес задача с предоставени от компанията данни. Участниците ще бъдат разпределени в отбори и ще трябва да презентират своето решение на бизнес проблема. По време на събитието ще бъде предоставен обяд, а след края победителите ще получават сертификати за участие.

На следващ етап най-добре представилите се участници ще бъдат поканени на интервю за позицията.

Screenshot 2024-04-30 170844