Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Академични постижения / Г-н Георги Николов, директор в PWC България, изнесе гост-лекция пред бакалаврите от трети курс в Стопанския факултет на тема "МСФО 15 Приходи от договори с клиенти"

   

28.10.2018

Г-н Георги Николов, директор в PWC България, изнесе гост-лекция пред бакалаврите от трети курс в Стопанския факултет на тема "МСФО 15 Приходи от договори с клиенти" на 26 октомври 2018 г. в зала 400.

2
4

 

Студентите имаха възможност да се запознаят с новите изисквания за отчитане на приходите от дейността на предприятията и с някои практически аспекти на тяхното приложение. Презентацията включваше много примери за илюстрация и казуси, върху решаването на които обучаваните работиха по групи. Екипната работа позволи на студентите бързо и успешно да намерят търсеното решение и стимулира тяхната креативност и състезателен дух, тъй като на най-добре представилите се екипи бяха раздадени фирмени награди.

 

5
3
1
5
6

 

 

Гост-лекцията е част от успешното сътрудничеството между Стопанския факултет и PWC България и е само една от няколкото планирани съвместни инициативи за тази учебна година.