Начало / Университетът / Факултети / Факултет по класически и нови филологии / Новини / Трети уебинар в рамките на проекта „Дигитализация и образование в условията на Ковид-19 пандемията: практики и иновации във висшето образование в България и страните от Централна Азия и Иран“.

   

На 09 юни 2021 г. (сряда) от 14. 00 ч. ще се проведе третият от поредицата работни уебинари в рамките на проекта „Дигитализация и образование в условията на Ковид-19 пандемията: практики и иновации във висшето образование в България и страните от Централна Азия (Казахстан, Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан) и Иран“.

 

Проектът е организиран от Факултета по класически и нови филологии с участието на Научно-образователния и културен център „Ал-Фараби“ и Центъра за източни езици и култури на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

 

В онлайн срещата ще се включат лектори и студенти от Софийския университет „Св. Климент Охридски“, от Техеранския държавен университет „Аломе Табатабаи“ и от Гиланския държавен университет.

 

 

 

Digitalization of Higher Education in the Context of Сovid-19 Pandemic: Bulgaria and IR Iran

 

Join Zoom Meeting

 

https://us02web.zoom.us/j/84259687005?pwd=b0JONk9aQlZZcWV5QlRaRnRUNjBFdz09

 

Meeting ID: 842 5968 7005

 

Passcode: 740011