Начало / Университетът / Факултети / Факултет по класически и нови филологии / Новини / Конкурси за селекция на кандидати за мобилност с цел обучение и с цел преподаване в страни извън ЕС по програма Еразъм+

   

 

Във връзка с изпълнението на проект по програма Еразъм+ КД107 между програмни и партньорски страни за академичните 2018-2020 години ФКНФ провежда конкурс за подбор на студенти и преподаватели/служители по одобрените от ЦЧРЧ договори за мобилност.

 

Справка за приемащите университети и условията за осъществяване на мобилностите може да намерите в приложената по-долу таблица . Критериите за допустимост и за селекция на кандидатите са посочени в Критерии за допустимост и подбор на студенти и докторанти и Критерии за допустимост и подбор на преподаватели/служители .

 

Заявленията за кандидатстване за мобилност ( Заявление за участие в конкурс за мобилност с цел обучение , Заявление за участие в конкурс за мобилност с цел преподаване ) трябва да бъдат придружени от необходимите за съответния вид мобилност документи.

 

Документите се подават в Деканата на ФКНФ (каб. 231, Ректорат) при г-жа Ива Кьосева в срок до 9.11.2018 г.

При оставащи неусвоени мобилности допълнителна селекция ще се проведе в периода януари - март 2019 г. при спазване на същите условия.

 

За предоставяне на допълнителна информация моля да се обръщате към Факултетния Еразъм координатор.