Начало / Университетът / Факултети / Биологически факултет / Кариера и повишаване на квалификацията / КАРИЕРНО СЪБИТИЕ – 31 май 2021 г. от 11.00 ч.

   

КАРИЕРНО СЪБИТИЕ – 31 май 2021 г. от 11.00 ч.

По инициатива на Факултета по науки за образованието и изкуствата, Стопански факултет и Биологически факултет, на 31.05.2021 г. сектор “Кариерно развитие” при Софийския университет “Св. Климент Охридски” организира онлайн среща – обучение на тема “Стратегии за търсене на работа и стаж”. Срещата ще се проведе в платформата Jitsi от 11:00 часа.

На нея г-жа Надя Стоянова (ръководител на сектора и сертифициран GCDF кариерен консултант), заедно с Мария Кирова (специалист в сектор “Кариерно развитие” и магистър по “Трудова и организационна психология”), ще запознаят студентите с различни стратегии за търсене на работа или стаж, с основните и най-важни компоненти за изготвяне на успешно СV и мотивационно писмо, необходими при кандидатстване за работа (стаж).

Студентите, желаещи да се включат в обучението, могат да изпращат имейли, с които да бъдат регистрирани за участие, на адрес: su_career@uni-sofia.bg Моля, всички желаещи да заявят участието си до 28.05.2021 г. Всички регистрирали се студенти ще получат линк на посочения от тях имейл адрес 30 минути преди началото на събитието, който линк трябва да последват за включване.