Начало / Университетът / Факултети / Биологически факултет / Архив / Студенти / Плащане чрез СУСИ на семестриални такси за зимен семестър на уч. 2020/2021 год.

   

Във връзка с продължаващата епидемична обстановка и отпадането на плащането на каса в СУ, кампанията в СУСИ за плащане на семестриалните такси за зимен семестър на 2020/2021 учебна година се удължава до 30.09.2020 г. и ще бъде достъпна от студентския профил. При нея се използва системата за разплащане на ePay/EasyPay.

Моля обърнете внимание, че при плащане чрез СУСИ отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка и присъственото записване. Записването в отдел "Студенти" на студентите, отговарящи на общите изисквания и платили чрез СУСИ, става без да е необходимо присъствието на студента. Заверката на студентската книжка се осъществява в срок до две седмици от началото на семестъра.

В профила на студента в СУСИ-4 се генерира заявка за плащане към ePay/EasyPay. При генериране на заявката се получава уникален код за плащане. С този код може да бъде платено на каса във всеки офис на EasyPay или онлайн чрез ePay.

 

  • Студентите могат да заплащат семестриалната си такса чрез СУСИ за втори и всеки следващ семестър на следването си.
  • Кампанията НЕ важи за новоприетите студенти (които ще бъдат първи курс през уч. 2020/2021);
  • Действащите студенти (ОКС "магистър"), генерират код за плащане само чрез магистръския си профил.

За извършване на плащането операторът Ипей АД начислява съответни такси.

При такова плащане отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка и присъствено записване.

Записването в отдел "Студенти" на студентите, отговарящи на общите изисквания и платили чрез СУСИ, става без да е необходимо присъствието на студента. Заверката на студентската книжка се осъществява в срок до две седмици от началото на семестъра.

 

Подробна информация

 

При проблеми, свързани с плащането чрез СУСИ, моля обръщайте се към администраторите на СУСИ за Биологически факултет на адрес: susi_4@biofac.uni-sofia.bg