Начало / Новини / Новини и събития / Завърши випуск 2020 г. на Богословския факултет

   
Завърши випуск 2020 г. на Богословския факултет

Абсолвентите от випуск 2020 г. на Богословския факултет на Софийския университет са 62. Завършилите бакалаври са 26, а магистрите – 36. Средният успех на випуска е много добър 5.08.

Поради възникналата епидемиологична обстановка връчването на дипломите тази година не можа да се проведе в духа на академичната традиция.

На 26 ноември 2020 г. при стриктно спазване на всички противоепидемиологични мерки в заседателната зала на Богословския факултет официално бяха връчени дипломите само на двама отличници.

Доц. д-р Екатерина Дамянова – заместник-декан на факултета, връчи диплома и значка „Отличник на СУ“ на отличника на випуска Валентин Бонев, дипломиран с успех 6.00. Валентин Бонев е първият дипломант от най-новата магистърска програма на факултета "Църковно изкуство в България", стартирала успешно за пръв път през 2019 г.

b-5-1

Своята диплома от доц. Дамянова получи и Зоя Евтимова, завършила с успех отличен 5.50.

b-3

На връчването присъстваха още ръководителят на магистърска програма "Църковно изкуство в България", гл. ас. д-р Татяна Иванова и инспектор-студенти на факултета Ивайло Начев.