Начало / Новини / Новини и събития / Софийският университет стартира практическа квалификационна програма E-commerce Success

   
Софийският университет стартира практическа квалификационна програма E-commerce Success

На 23 февруари 2019 г. за първи път в България ще стартира практически насочената квалификационна програма E-commerce Success. Организатори са Стопанският факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, Центърът за образователни услуги към Алма матер, Българската е-комерс асоциация и техните партньори. Програмата е с продължителност два семестъра и предоставя на мотивираните участници познания и практически умения за стартиране, маркетиране и устойчиво развитие на електронен бизнес.

E-commerce Success е полезна за всички студенти и предприемачи, които сега стартират или вече са в процес на реализация на собствен дигитален бизнес на локалния и международните пазари, и за служители от фирми, които отговарят или ще отговарят за развитието на е-бизнеса на компаниите.

Лекциите и упражненията ще се водят от утвърдени преподаватели от Софийския университет и доказали се практикуващи експерти с дългогодишен опит в електронната търговия. Обученията ще бъдат четири часа седмично, през уикенда, в сградата на Стопанския факултет на Софийския университет.

E-commerce Success съчетава пълен набор от технологии с активно синхронно и асинхронно обучение, малки проекти в екип, ментори в помощ на екипите и облачно общностно пространство за интерактивен групов опит. Крайната цел на организаторите е да създадат уникално, взискателно и ориентирано към създаването на работещ електронен магазин образователно пътуване.

Успешно преминалите през обучението ще получат диплома за успешно завършено обучение E-commerce Success, издаден от Центъра за образователни услуги към Алма матер и сертификат Български Е-комерс стандарт (ниво експерт), издаден от Българската Е-комерс асоциация.

Повече за програмата и отделните модули можете да научите тук.