Начало / Новини / Новини и събития / Изложба и лекция на гл. ас. д-р Явор Грънчаров в Нишкия университет

   
Изложба и лекция на гл. ас. д-р Явор Грънчаров в Нишкия университет

На 9 юни в зала 12 на Нишкия университет, Сърбия, гл. ас. д-р Явор Грънчаров от Катедра „Визуални изкуства“ на Факултета по науки за образованието и изкуствата на Софийския университет представи своята самостоятелна изложба „Графичният дизайн – визуализация на идеи“. Същия ден той изнесе лекция с презентация на тема: „Софтуер за графичен дизайн и използването му при създаване на визуални образи и послания“ пред студенти и преподаватели от Нишкия университет.

Изложбата се осъществява по покана на декана на Факултета за изкуства на Нишкия университет проф. дн Милена Иняц.

Експозицията беше открита от проф. Катарина Джорджевич, зам.-декан на Факултета по изкуства на Нишкия университет, в присъствието на автора, преподаватели от Нишкия университет и Софийския университет, студенти от Нишкия университет и гости.

 

 

1-Изложба (1)

Гл. ас. Явор Грънчаров и проф. Катарина Джорджевич

1-Изложба (5)

Същия ден гл. ас. д-р Явор Грънчаров изнесе лекция с презентация на тема: „Софтуер за графичен дизайн и използването му при създаване на визуални образи и послания“ пред студенти и преподаватели от Нишкия университет. Присъстваха още преподаватели от Софийския университет, гости.

1.-1jpg

Лекцията се осъществи по покана на проф. дн Милена Иняц, декан на Факултета за изкуства на Нишкия университет.

1-3

Съдействие за организацията и провеждането на презентацията оказаха проф. Катерина Джорджевич и проф. Мирослав Живкович, зам.-декани на Факултета по изкуства.

1-Изложба (8)
1-Изложба (7)
1-Изложба (6)