Начало / Новини / Новини и събития / 58 работодатели присъстваха на кариерния форум на Стопанския факултет на Софийския университет

   
58 работодатели присъстваха на кариерния форум на Стопанския факултет на Софийския университет

На 28 май 2024 г. в кампуса на Стопанския факултет на Софийския университет се проведе Кариерен форум 8.0 под наслов "С поглед в бъдещето". В събитието участваха 58 организации от частния, държавния, образователния и неправителствения сектор, както и браншови представители. Събитието беше открито с приветствено слово от декана на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев и от проф. д-р Елеонора Станчева и доц. д-р Божидар Недев, директори на Кариерния център.

Кариерният форум бе реализиран благодарение на съвместните усилия на Кариерния център на Стопанския факултет на Софийския университет, Бизнес клуба към Стопанския факултет, Сдружението на завършилите Стопанския факултет на Софийския университет, AIESEC и Студентския съвет към Алма матер.

 

 

1

 

Посетители на събитието бяха студентите от Стопанския факултет, ученици от партниращите на факултета гимназии, както и външни заинтересовани лица. На обособени изложбени щандове представители на различните участващи на форума организации дискутираха с посетителите различните форми на професионална реализация, възможностите за стаж и работа, изискванията от страна на работодателите, както и предлаганите от тях възможности.

Пълен списък на участвалите организации .

12

 

Събитието е част от поредицата Форуми за кариерно развитие в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ 2024 г. – пролетни издания .

 

13

 

4
11
8