Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет на СУ ще приема студенти от други университети и специалности между 24 и 28 август

   

31.07.2020

 

Стопанският факултет на СУ "Св. Климент Охридски" ще приема молби от студенти от други университети и специалности за преместване в програмите си - Икономика и финанси, Стопанско управление и Счетоводство, финанси и дигитални приложения.

Молби за преместване се подават в Сектор „Прием на студенти" на Отдел "Образователни дейности" (Ректорат на СУ) в срок от 24 до 28 август 2020 г.

 

Вижте подробните правила за преместване от други университети и специалности

Вътрешни правила за придобиване на нова специалност

 

С програмите си в три си езикови направления - английски, немски и френски Стопанският факултет предлага отлична възможност за прехвърляне на студенти от университети в Германия, Австрия, Франция, Англия и други западни страни, решили да продължат образованието си в България.

Стопанският факултет на СУ "Св. Климент Охридски" е водещ в страната с големия брой гост-преподаватели от Европа и САЩ, участието в международни програми за обмен на студенти, двойни дипломи с чуждестранни университети, световни научни форуми.

 

Вижте и репортажа "Български студенти финишират с българска и чуждестранна диплома", в който се представят френската и немската програма на Стопанския факултет.