Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Остават 5 дни до края на регистрацията за Академията за бизнеса и правата на детето, есен 2020

   

16.09.2020

 

От тази есен УНИЦЕФ в България и Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ стартират първата национална образователна програма, която ще представи практически инструменти и насоки, които да спомогнат за увеличаване на положителното въздействие на бизнеса върху благосъстоянието на децата и интегриране на правата на детето в корпоративните политики, бизнес процесите и нефинансовите отчети – Академия за бизнеса и правата на детето.

unicef-feba

Инициативата е част от партньорството на Стопанския факултет и УНИЦЕФ в България, в рамките на което бяха реализирани редица съвместни събития.

Повече за програмата:

За кого е подходяща? – В програмата могат да участват специалисти в областта на корпоративната социална отговорност, човешките ресурси, здравеопазването, социалната сфера, образованието, правото, финансите, управлението; от бизнеса, държавната администрация и гражданския сектор.

Как да кандидатствате? – Есенното издание 2020 на Академията ще се проведе онлайн. До крайния срок остават 5 дни, до 23:59 ч. на 21 септември 2020 г. а можете да заявите своето участие тук: регистрационна форма.

 

Повече информация можете да получите от прикачения файл (PDF).