Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Официално откриване на курса „States and Corporations: Sustainable development, CSR and Ethics“ с подкрепата на TotalEnergies EP Bulgaria

   

15.11.2021

 

Днес, 15 ноември, в Стопанския факултет бе дадено официално начало на курса „States and Corporations: Sustainable development, CSR and Ethics“, част от програмата на TotalEnergies Professeurs Associés (TPA), подкрепен от енергийната компания TotalEnergies EP Bulgaria. Курсът ще се проведе между 15 и 19 ноември и е част от инициативите, свързани с магистърска програма „Енергийни пазари и услуги” в Стопанския факултет и тази година в него са поканени да се включат и студентите от новата магистърска програма „Отговорно и устойчиво управление”.

TPA-FEBA-2021

В откриването участваха гост-лекторите в курса, г-жа Вася Николовска – Head of Legal and Corporate Affairs в TotalEnergies EP Bulgaria, д-р Емануил Кожухаров – консултант в TotalEnergies E&P Bulgaria, г-жа Гергана Чакърова от офиса на компанията и деканът на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев.

Лектори в обучението са следните водещи експерти от TPA:

  • Проф. Жан Пиер Кордие;
  • Проф. Филип Персийон.

Това е шестият съвместен курс, предлаган от TPA в Стопански факултет с подкрепата на TotalEnergies EP Bulgaria. В настоящия курс участват 32 докторанти и студенти, като за всички тях участието е безплатно.