Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Иван Милев, специалист по геймификация, изнесе лекция за „Системата мотиватори „Окталисис“ на Ю Кай Чоу“ на 13 ноември 2021 г.

   

15.11.2021

 

На 13 ноември 2021 г. г-н Иван Милев, специалист по геймификация, изнесе лекция за „Системата мотиватори „Окталисис“ на Ю Кай Чоу“ пред студентите бакалаври и магистри на Стопанския факултет към СУ „Св. Климент Охридски“.

EDGA8341

Иван Милев е консултант и дизайнер по геймификация, както и алумни на Стопанския факултет. Г-н Милев е експерт по Octalysis Gamification с повече от 12 години опит в създаването на стойност в областта на ИТ, финансите, здравеопазването, маркетинга, медиите и телекомуникациите.

imgonline-com-ua-CompressToSize-zkPAEcl2VMpI3

Работата му обхваща САЩ, България, Естония, Израел, Ирландия и Канада. Иван ръководи и проектира различни проекти, включително Quandoo (най-голямата платформа за резервации на ресторанти в Европа), Decentral (компания за блокчейн, основана от съоснователя на Ethereum), Cru (бивш Campus Crusade for Christ), Poo-pourri (компания за аромати на етерични масла за потребители), и много други.