Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Френският институт в България и Кампус Франс организират „Виртуален форум за образование и професионална реализация“

   

08.11.2021

 

За втори път Френският институт в България и Кампус Франс организират „Виртуален форум за образование и професионална реализация“ на 19 ноември 2021 г.

IF_VirtualForum_FacebookCover

3 тематични секции ще бъдат предложени на посетителите:

  • Секция „Учебни заведения“, където представители на френски висши учебни заведения, както и на университетските франкофонски програми в България, ще информират за предлаганите учебни програми за академичната 2022/2023 година и свързаните с тях възможности за професионална реализация.
  • Секция „Предприятия“, където представители на френски компании в България ще се срещнат в индивидуални интервюта със студенти и дипломирани специалисти, за да им представят спецификата на стажовете и на работните позиции, които предлагат.
  • Секция „Уебинари“, където университетски преподаватели и експерти от професионалните среди ще изнесат конференции по въпроси, свързани с обучението във висши учебни заведения, както и за търсене на стаж или работа.

Специално разработената виртуална платформа ще даде възможност на Вашите студенти да проведат индивидуални срещи по предварително изготвен график с представителите на френските висши учебни заведения и на университетските франкофонски програми в България, на предприятията както и да участват в уебинарите.

С тази проява се открива кандидат-студентската кампания за академичната 2022/2023 година.

Участието във форума е безплатно, необходима е регистрация в сайта: http://bg.studyinfrancevirtualfairbalkans.com