Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Церемония по връчване на дипломите на завършилите Стопанския факултет на 24 юни 2021 г. в Аулата на СУ „Свети Климент Охридски“ (Ректорат)

   

22.06.2021

 

Церемонията по връчване на дипломите на завършилите Стопанския факултет в ОКС „Магистър“ дипломирали се - юли, септември, октомври и ноември 2020 година и февруари, март и април 2021 година ще се състои на 24 юни 2021 г. в Аулата на СУ „Свети Климент Охридски“ (Ректорат) от 10.00 ч.

Преди началото на церемонията абсолвентите трябва да се явят между 9:00 до 9:30 часа, за да получат тоги на Полуетажа пред Аулата и да се подпишат в списък по азбучен ред. След това абсолвентите заемат местата си в Аулата на определените за тях редове (след трети ред).

Церемонията по връчване на дипломите протича като най-напред се връчват дипломите на завършилите с отличен успех, след което – на всички други абсолвенти по азбучен ред.

След приключване на официалната церемония абсолвентите връщат тогите.

За да бъдат спазени противоепидемичните мерки във връзка с COVID-19, в Аулата ще бъдат осигурени места само за абсолвентите!

 

 

Церемонията по връчване на дипломите на завършилите Стопанския факултет в ОКС „Бакалавър“ през 2020 година и ОКС „Магистър“ дипломирали се - юли, септември, октомври и ноември 2019 година, както и февруари, март и април 2020 г., ще се състои на 24 юни 2021 г. в Аулата на СУ „Свети Климент Охридски“ (Ректорат) от 14.00 ч.

Преди началото на церемонията абсолвентите трябва да се явят между 13:00 до 13:30 часа, за да получат тоги на Полуетажа пред Аулата и да се подпишат в списък по азбучен ред. След това те заемат местата си в Аулата на определените за тях редове (след трети ред).

Церемонията по връчване на дипломите протича като най-напред се връчват дипломите на завършилите с отличен успех, след което се връчват дипломите на всички завършили по азбучен ред.

След приключване на официалната церемония абсолвентите връщат тогите.

За да бъдат спазени противоепидемичните мерки във връзка с COVID-19, в Аулата ще бъдат осигурени места само за абсолвентите!