Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за стаж / Отворени стажантски позиции в сп. „Капитал“

   

05.10.2023

 

„Капитал” е най-голямата бизнес медиа в България, чиято мисия е да предоставя достоверна и задълбочена информация за събитията, които променят средата. Читателите ни са прогресивни хора, които създават стойност за себе си и за околните. Предприемачи, инвеститори и професионалисти, за които достъпът до качествено съдържание за бизнес, икономика и финанси е от ключово значение. За тях редакторите предоставят проверени новини и задълбочени анализи на случващото се. Помагат им да взимат информирани решения, за да развиват проектите и идеите си уверено. Капитал гледа напред и дава реалистични прогнози, базирани на факти и логика. За своята 30-годишна история Капитал се превърна в еталон на сериозната и качествена журналистика. А идеологията не се е променила от първия ден на изданието.

601b8d198f3ccd276c49113c162db63b-min

Предлагаме:

  • Работа с най-добрите професионалисти в областта в България, като част от екипа на най-авторитетната бизнес медиа в страната.
  • Най-ценното, което "Капитал" предлага, е споделеното знание. Важното, което може да се научи в екипа, са уменията за събиране и обработване на информация, съвети как се ориентира бързо в сложни сюжети и как се разказват интересни истории.
  • Накратко, ако медиата беше университет, щяхме да даваме на журналистите Masters по Storytelling.
  • Последно и най-важно - екипът ни помага България да стане по-добро място, като държи политиците отговорни, бори се за спазването на правилата и застава с всички сили на страната на прогреса. "Капитал" дава възможност на хората да се ориентират какво става в света около тях, за да взимат по-добри решения за себе си.

Повече информация за отворените позиции ще откриете ТУК.

Ако имате интерес, изпратете ни CV и кратко мотивационно писмо до 10 октомври на pisma@capital.bg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„“