Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Стопански факултет с приз за „Партньорство с летящ старт“ от СЖББ

   

22.12.2022

 

Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) организира традиционното си коледно парти с код Sparkling тази година. Близо 160 гости бяха част от тържеството, сред които членове на Организацията, Алумни клуб, партньори, както и представители на Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

DSC_5673-scaled

По време на събитието, благодарение на успешното партньорство през годината, СЖББ награди Стопански факултет с приза за „Партньорство с летящ старт“. Факултетът и СЖББ организират заедно първата в България Академия за „Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване“, която ще стартира на 26 януари 2023 г., в рамките на подписаното още в началото на 2022 г. споразумение за сътрудничество.

SJBB

Призът бе връчен от Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк и председател на УС на СЖББ на доц. д-р Боряна Богданова, зам.-декан на Стопански факултет и ръководител на Кариерния център, и доц. д-р Атанас Георгиев, декан на Факултета. На събитието присъстваха директорът на академията доц. д-р Ия Петкова и ръководителят на МП „Бизнес администрация – Стратегическо управление на английски език“ доц. д-р Иван Ангелов.