Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Посещения на първокурсници от Стопанския факултет в офиса на Sutherland и Creative Gym в Генератор

   

24.04.2018

 

  • Sutherland : На 20.04 Sutherland отвори вратите на току-що открития си втори офис в София за гостуването на студентите от 1-ви курс, специалност Стопанско управление (немска програма) . В рамките на посещението си първокурсниците се запознаха с екипа, структурата и бизнес модела на един от най- новите проекти/клиенти на компанията и научиха, че наистина съществува позиция "Доктор Забавление (Dr. Fun)". За по-пълноценно преживяване на атмосферата на работа в организацията студентите опознаха офиса и работиха по реален казус от бизнес ежедневието на Sutherland.

 

 

  • Creative Gym : На 23.04. екипът на Generator провокира студентите от 1-ви курс, специалност Стопанско управление (немска програма) с "фитнес на сетивата". В алтернативното си офис пространство Generator-ите фокусираха по-скоро върху въпросите и по-малко върху отговорите за design thinking, креативност, визуална култура, дизайн, колаборация между бизнес, изкуство и разнородни по аудитория и професионални умения общности. Гостуването на студентите от Стопанския факултет беше пионерска инициатива на партньорство между двете страни и генерира вдъхновение за последващи инициативи, които да синергизират стремежа към иновация и надграждане на добавената стойност за обществото на академичната аудитория и екипа на Generator.

 

 

ПОВЕЧЕ СНИМКИ ОТ ПОСЕЩЕНИЯТА (Flickr)