Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Гост-лектори в курса по “ИТ аутсорсинг”: Христо Бояджиев и Стоян Дипчиков от Despark, продуктова дигитална агенция с множество награди и офиси в София и Лондон -10 януари 2018 г., от 18.30 ч в зала 417

   

03.01.2018

 

На 10 януари 2018 г. гост-лектори в курса по “ИТ аутсорсинг” ще бъдат Христо Бояджиев и Стоян Дипчиков от Despark , продуктова дигитална агенция с множество награди и офиси в София и Лондон.

Главният изпълнителен директор на Despark, Христо Бояджиев, е енергичен бизнес лидер и социален предприемач със страст към дигиталния свят, уеб технологиите и стартъп инициативите. Възпитаник е на ESADE Business School в Барселона и Kogod School of Business, American University във Вашингтон.

2download

Стоян Дипчиков притежава магистърска степен в сферата на мобилните технбологии, уеб програмиране и софтуерен бизнес анализ. Специализира се в софтуерното инженерство и има повече от 11 години опит в дигиталната индустрия. Към момента се фокусира върху развитието на авторски продукти на Despark.

1download

Гост-лекторите ще обсъдят със студентите кои са ключовите фактори за успеха на технологичната стратегия на Деспарк на глобалния пазар и как поддържат високи нива на качество на проектите си.

 

Лекцията ще се проведе от 18.30 ч в зала 417 и е отворена за всички студенти на Стопански факултет .