Начало / Университетът / Факултети / Философски факултет / Структура / Катедри / Европеистика / Клуб Европеистика

   

Клуб „Европеистика“ е неформално обединение на студентите от специалността. Основната му цел е да изгради форум, който представлява студентите по европеистика, защитава интересите им, осигурявайки има поле за реализация на техните различни идеи. Сред главните функции на клуба са поддръжката и развиването на сайта на специалността (http://www.eustudies.eu ), посредничество между катедра „Европеистика“ и сту-дентите, между отделните курсове, както и осъществяването на инициативи, предложени от колегите.

 

От създаването си насам клубът може да се похвали с организирането на дискусии с важни за европейската интеграция личности – евродепутати, преподаватели, политици; провеждане на конкурси – включително за излъчването на студенти, които да посетят Брюксел; коледни партита на специалността и подобряване на учебните условия в и пред втори блок, както и други инициативи.

 

Това е мястото, където не само можете да се запознаете с интересни хора, ставайки част от студентската общност, и да намерите подкрепа за реализация на идеите си, но и да участвате активно в живота на катедрата, възползвайки се от възможностите, които ви осигурява, и влияейки върху нейното настояще и бъдеще.
Очакваме вашите въпроси, предложения и идеи към Клуб „Европеистика” на адрес: klub_evropeistika@abv.bg.