Начало / Университетът / Факултети / Факултет по химия и фармация

   
 
ПРИЕМ ОБУЧЕНИЕ
Адрес: София 1164, бул. Джеймс Баучър 1
Отдел "Студенти": тел. 02 8161 358, 02 8161 660

ГАЛЕРИЯ

РЕАЛИЗАЦИЯ

СТРУКТУРА
Декан: чл. кор. проф. дхн Тони Спасов
Деканат: тел. 02 8161 423, 02 8161 303
НОВИНИ НАУКА

 

 

АКТУАЛНО

 

Във връзка с актуализиране на данните в Рейтинговата система на висшите училища в България (РСВУ) за 2020 г. е предвидено провеждането на социологическо проучване сред студентите във висшите училища. Каним Ви да вземете участие в проучването и да споделите мнението си чрез попълване на електронна анкета на следния адрес в рамките на настоящата седмица: https://www.surveymonkey.com/r/JKP2NT8

Проучването е анонимно и данните от него ще бъдат използвани само в обобщен вид за целите на Рейтинговата система на висшите училища в България.

Проучването се провежда от екип на консорциум „ИОО-С" по поръчка на Министерството на образованието и науката. Ако имате въпроси във връзка с проучването, може да се свържете с изследователския екип на тел. 0877 928 626 или на електронен адрес: ranking@osi.bg

Разчитаме на Вашето съдействие и Ви благодарим за отделеното време!

-----------------------------------

Уважаеми колеги, във връзка с организиране на неприсъствено обучение чрез платформа Мудъл, поддържана в Университета на адрес https://elearn.uni-sofia.bg ви информираме да проверявате редовно за нови учебни материали, качени в платформата.

Достъпът до курсовете се осъществява с потребителско име и парола от СУСИ. Ако имате проблем със забравена парола за достъп до СУСИ, моля пишете:

Студентите от бакалавърските и магистърските програми на химическите специалности - на инспектор Радка Поптолева на адрес: dkrp@chem.uni-sofia.bg

Студентите от специалност „Фармация“ - на инспектор Здравка Тошева на адрес: ZTosheva@chem.uni-sofia.bg

Поради редуцирано присъствие на администрацията, контактите с инспекторите Поптолева и Тошева се осъществяват неприсъствено, само по електронната поща.

Ако не виждате някой от курсовете, моля пишете на инспекторките.

Освен платформата Мудъл, преподавателите могат да изберат и алтернативен подход за предоставяне на материали.

-----------------------------------

На вниманието на кандидат-докторантите: издаването на академична справка става след предварителна заявка по електронната поща при инспекторите в сектор "Студенти".

-----------------------------------

На вниманието на всички кандидат-докторанти!

 

Допълнителен прием за учебната 2019-2020 г.

1. Приемането на документи за участие в кандидатдокторантски конкурс по държавна поръчка и срещу заплащане е в обявения срок от 01.03.2020 г. до 30.04.2020 г.

2. До 30.04.2020 г. документите ще се подават само чрез пощенски служби на адрес:

Софийски университет „Свети Климент Охридски“
Сектор „Докторанти“
Бул. „Цар Освободител“ № 15
гр. София, 1504

3. До 30.04.2020 г. заплащането на таксата за участие в кандидатдокторантските конкурси ще се извършва само по банков път.

-----------------------------------

На студентите, на които предстои дипломиране ще бъдат издавани електронни бележки в уверение на това, че не дължат книги на библиотеката. Необходимо е да бъдат посочени три имена, факултетен номер, ИД на читателска карта (в случай, че имат такава). Заявките изпращайте на следните имейли на библиотека "Химия и фармация" - libchem@chem.uni-sofia.bg ; S.Kirilova@chem.uni-sofia.bg

-----------------------------------

На вниманието на студенти и преподаватели!

Може да ни изпращате предварителни заявки по електронна поща за желаните от вас книги / учебници за заемане. Необходимо е да посочите автор, заглавие, година на издаване, при възможност и сигнатура, както и ИД на Вашата читателска карта. Ще получите потвърждение от нас за наличност и възможност за заемане на изданията.

Изпращайте своите заявки на имейла на библиотека "Химия и фармация" - libchem@chem.uni-sofia.bg

 

 

ПРОЕКТНА ДЕЙНОСТ

 

Проекти по ОП НОИР

 

 

-----------------------------------

От м. март 2020 г. Факултетът по химия и фармация е член на Европейската асоциация на фармацевтичните факултети. Факултетът по химия и фармация е асоцииран член на Българска Национална Асоциация Етерични масла, Парфюмерия и Козметика (БНАЕМПК) oт юни 2016 г.