Начало / Новини / Новини и събития / В Алма матер бяха връчени Националните музикални награди за независима музика

   
В Алма матер бяха връчени Националните музикални награди за независима музика

За четвърта поредна година бяха връчени Националните музикални награди за независима музика. Церемонията се проведе в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Събитието се организира от „4 МЕДИЯ“ съвместно с Катедра „Музика и мултимедийни технологии“ към Факултета по науки за образованието и изкуствата на Софийския университет.

Церемонията бе открита с изпълнение на студентския хор към Катедра "Музика и мултимедийни технологии" на Софийския университет с ръководители гл.ас. д-р Марина Апостолова-Димитрова.

Номинациите бяха представени от трима водещи – актрисата Десислава Моралес и поп изпълнителите от дует „Експоуз“ – Цветелина Маринова и Светослав Владимиров.

1
2

Номинациите са в десет категории: Дебют, Етно акт, Клубен акт, Хип-хоп/Соул/Ар енд би, Поп акт, Рок акт, Мъжки глас, Женски глас, Балада, Дует/група.

1-1. Paola

В категория „Дебют“ победител е Паола Йорданова . Наградата беше връчена от Ива Георгиева – управляващ партньор в „GSG Sportfive“ (Джи Ес Джи Спортфайв) и основател на проекта „Спортът в теб“.

1-2. Vili

В категория „Етно акт“ наградата спечели Вили Костадинова с „Ой, малай мома“ . Наградата беше връчена от дует „ПЕРФЕКТ“.

1-3. Vanko

Победител в категория „Хип-хоп, Соул, Ар Енд Би“ е Ванко Ди с „Кажи“. Наградата беше връчена от Нгуеа Ларут.

1-4

В категория „Клубен акт“ спечели MAGGi с „Your place “. Наградата беше връчена от Антон Терзиев – музикален мениджър и футболен съдия.

1-5. Cveti

Цвети Радойчева спечели в категория „Поп акт“ с „Дишам само за теб“. Наградата беше връчена от проф. дпн Милен Замфиров, декан на Факултета по науки за образованието и изкуствата“.

1-6. ne se predavam

В категория „Балада“ победители са дует „Експоуз“ с песента си „Не се предавам “. Наградата беше връчена от проф. д-р Адриан Георгиев, заместник-декан на Факултета по науки за образованието и изкуствата“ и съорганизатор на събитието.

1-7

Победители в категория „Рок акт“ са ОХО с „Мая“ . Наградата беше връчена от проф. д-р Адриан Георгиев, зам.-декан на Факултета по науки за образованието и изкуствата и съорганизатор на събитието.

1-8. Eli

Ели Раданова е победител в категория „Женски глас“. Наградата беше връчена от Ирина Флорин.

1-8. Vladov

Симеон Владов в спечели в категория „Мъжки глас“. Наградата беше връчена от Ива Дойчинова, програмен директор на радио „Фокус“ – медийни партньори на събитието.

1-9. Manija

В категория „Дует/група“ победители са дует „МАНИЯ“ . Наградата беше връчена от Светослава Рудолф, програмен директор на телевизия БЪЛГАРИЯ 24 – основен медиен партньор на събитието.

1-10. Desi Tileva

Специалната награда „Класиката е модерна – Джаз“ получи Десислава Тилева – джаз изпълнител и преподавател в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Наградата беше връчена от Таня Симеонова, ръководител на радио „Алма Матер Класика“.

Всички победители получиха наградата „Звезден камък“. Статуетката е изработена от плевенския художник Георги Глогов.

Медийни партньори на събитието бяха: Телевизия „БЪЛГАРИЯ 24“, радио „Фокус“, METRO DANCE RADIO, телевизия „АЛМА МАТЕР“.

Продуцент: Тихомир Георгиев

1