Начало / Новини / Календар / Дигитален семинар „Решенията на Dassault Systemes, насочени към съвременното висше образование“

Онлайн

На 16 април 2020 г. от 11:30 часа ще се проведе дигитален семинар/уебинар „Решенията на Dassault Systemes, насочени към съвременното висше образование“. По време на уебинара ще бъдат представени възможностите на Dassault Systemes при обучението на студенти през иновативни инженерни платформи.

Необходима е заявка за участие на електронна поща: vladimir.shterev@haycad-infotech.bg или на телефон: 0879 530804, след която участникът ще получи линк за регистрация.

В рамките на семинара участниците ще се запознаят с възможностите, които предлага Dassault Systemes на университетите в България да въведат своите студенти в съвременните методи и процеси на работа в индустрията. По време на събитието ще се наблегне на предимствата на употребата на иновативни инженерни платформи в обучението. Участниците в него ще получат информация за най-успешните световни практики с университети в Европа и на Балканския полуостров.

Теми на уебинара:

1. Dassault Systemes и Хайкад Инфотех – кратко представяне.
2. Ролята на работната сила в съвременната индустрия и значението
на университетското образование.
3. Как облачната платформа 3DEXPERIENCE променя образователните парадигми.
4. 3DEXPERIENCE в образованието - врата към студентите към реалния индустриален живот.
5. 3DEXPERIENCE ESSENTIALS - какво могат да научат студентите в платформата.
7. Възможни модели за сътрудничество за български университети.
8. Примери от най-известните университети в света и добри практики от университети на Балканския полуостров.