Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Енергийни пазари и услуги" / Лекция на Константин Делисивков от БФИЕК в Стопанския факултет

   

17.06.2014

 

Лекция на Константин Делисивков от БФИЕК в Стопанския факултет

2014-05-20-Delisivkov

 

 

На 20 май в рамките на дисциплината „Мениджмънт на енергийни и ютилити услуги” от учебния план на магистърската програма „Икономика и управление в енергетиката, инфраструктурата и комуналните услуги” лекция изнесе изпълнителният директор на Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори (БФИЕК) Константин Делисивков. Той е и докторант в Катедра „Икономика и управление по отрасли” в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски”.

Лекцията се осъществява и в рамките на партньорството на СУ „Св. Климент Охридски” с представители на бизнеса по проект „Създаване на устойчив механизъм за непрекъсната адаптация на учебните планове и програми към реалните потребности на пазара на труда”, който се осъществява от Стопанския факултет с финансиране от ОП „Развитие на човешките ресурси” и Европейския социален фонд.