Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / “The Day the Earth Shook while climbing Everest”: гост-лекция на Тони Макмъри, управляващ директор на Ingram Micro Bulgaria

   

17.05.2022

 

Тони Макмъри ще изнесе гост-лекция за студентите от Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ на 26 май от 18:15 ч. на английски език на тема: “The Day the Earth Shook while climbing Everest”. Форматът на лекцията е хибриден – в Creative Space (стая 401) и онлайн: https://bit.ly/3onWNMT. Събитието е част от лекциите на доц. д-р Боряна Богданова, зам.-декан на Стопанския факултет и ръководител на Кариерния център към факултета.

imgonline-com-ua-CompressToSize-UE49Fp5FSMZ

Г-н Макмъри е управляващ директор на Ingram Micro Bulgaria Global Business Services. Той отговаря за ежедневните операции на повече от 1000 служители, като задвижва стратегически бизнес партньорства с ключови заинтересовани страни.

Той е член на професионалната организация CIMA, а от скоро и член на борда на AmCham България. За своите над 25 години опит в Ingram Micro, г-н Макмъри е заемал позиции с нарастваща отговорност и преди да се премести в България е бил финансов директор на Ingram Micro UK.