Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет подкрепя Career Show Tech 2022

   

29.04.2022

 

Водещото кариерното събитие за ИТ професионалисти Career Show Tech 2022 ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ застава зад каузата над 2000 ИТ кадри да се свържат с работодатели от България.

CST2022-FBEvent-1920x1080-Apr-29-2022-05-31-16-03-AM

Събитието ще се проведе виртуално в модерна платформа, която позволява лични видео срещи с компаниите изложители. В платформата всеки може да открие различни позиции за хора с и без опит, както и информация за условията на работа, които компаниите предлагат. Освен лични видео срещи, събитието има целодневна семинарна програма с лекции, дискусии и уъркшопи в сферата на ИТ, високи технологии, кариера и развитие.

„Радваме се, че Стопанският факултет на СУ застава зад каузата на платформата за работа Career Show. През тази година отново отделяме специално внимание на ИТ сектора и нуждата от специалисти в него. Компаниите предлагат все по-добри условия на труд за ИТ професионалистите, допълнителни придобивки и най-важното – възможност за развитие и участие в международни проекти”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Регистрацията за участници в събитието е безплатна от тук: careershow.bg/register/