Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет и ЧСУ „Наука за деца” сключиха споразумение за партньорство

   

12.03.2024

 

Ново и вълнуващо партньорство в нашата образователна общност — в края на месец февруари Стопанският факултет на СУ сключи споразумение за сътрудничество с частното средно училище (ЧСУ) „Наука за деца“. Този проект отваря врати за обогатяване на учебния процес и ползотворно сътрудничество с академичната среда.

Първата съвместна инициатива на двете организации ще се проведе на 29 април за ученици от 7-ми и 8-ми клас в сградата на Стопанския факултет. Те ще имат възможността да се запознаят с преподаватели от факултета и с програмата на обучение, както и да присъстват на тематична презентация, водена от опитен лектор от бизнеса.

банер

Частно средно училище „Наука за деца“ предоставя двуезично обучение по общообразователна програма със засилен фокус върху природни и обществени науки за ученици от ПУК 1 (5 г.) до 12-и клас, както и за деца от 2 до 4-годишна възраст. Образователното обединение с общо наименование Science-Smart School of Sofia включва детски център Izzi Start, основно училище Izzi Science for Kids и гимназия SMART Science. Училището е с лиценз от МОН и акредитация от Cambridge Assessment International Education.