Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет е партьор на Лийн Съмит България 2019

   

29.05.2019

 

Стопанският факултет е партьор на тазгодишното издание на Лийн Съмит България

 

Лийн Съмит България 2019 е най-голямата конференция в региона, свързана с подобрение на процеси и култура в организацията. В събитието ще участват гост-говорители от цял свят - автори на книги, оценени с най-престижните награди в областта, професори, опитни консултанти и експерти, както и представители на бизнеса, които са трансформирали техните огранизации, стъпвайки на популярните lean практики и принципи.

 

На събитието ще може да научите повече за прилагане на lean в сферата на услугите, производството и IT, както и да се запознаете с lean перспективата, когато става въпрос за организационна култура и развиване на човешкия ресурс. Не на последно място - подготвили сме и паналени дискуси с различни експерти, както и нетуъркинг коктейл след закриването на първия ден. За тези, които искат да се запознаят с практически примери, сме планирали и 4 уъркшопа, които да проведем на втория ден.

 

Лийн Институт ще издаде 2 безплатни билета за студенти от Стопанския факултет, които изпратят тяхната мотивация за участие в събитие от подобно естество на мейл: info@leaninstitute.bg Нашата организация за развива и търсим млади и амбициозни хора, които искат да се занимават с анализ и подобрение на процеси. Ако това сте, вие ще очакваме да се обосновете в рамките на 3000 знака и да се свържете с нас.

 

Повече информация за събитето можете да получите на summit.leaninstitute.bg

Повече за нас можете да научите на www.leaninstitute.bg