Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Предстояща гост-лекция на Бояна Ачовски на тема „Водещата роля на жените в енергийния преход“ на 28 март

   

22.03.2024

 

Вълнуващи новини от Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“!

Преди точно една година бяхме вдъхновени от група студентки и тяхната идея да работят заедно по свой проект в енергийния сектор. Днес с радост обявяваме зараждането на нашата Лаборатория за женско предприемачество! Целта на изградената платформа е да улесни споделянето на знания и възможности и същевременно да насърчи повече предприемачески инициативи в енергетиката с активно женско участие.

Започваме с вдъхновяващ уъркшоп следващия четвъртък – 28.03.2024 г., и с удоволствие ви каним да се присъедините! Гост в първия ни семинар ще е Бояна Ачовски, призната за най-влиятелната жена, лидер в енергетиката в ЦИЕ за 2023 г.

Този семинар е само началото на нашия ангажимент да овластяваме жените в енергийния бизнес сектор. Очаквайте още полезни и практични инициативи в следващите месеци! Присъединете се към нашата платформа, за да бъдете информирани, ТУК.

Screenshot 2024-03-22 155124